recepcija

Vila Luxor  je novi turistički objekt koji privlači poglede svojom vanjštinom i atraktivnošću. Sastoji se od četverokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana AP/ST.

 

U sastavu apartmana nalazi se kupaona, WC, blok kuhinja (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe), stol, četri stolice, francuski ležaj za dvije osobe i dva ležaja, balkon i terasa.

Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora gdje su smještene plaže od pijeska i šljunka.

     
Marina Frapa -Rogoznica
Rogoznica - Staro ribarsko mjesto
Rogoznica - Staro ribarsko mjesto
 
Trogir - 20 km
Split - 60 km
 
Sport
 
Specijaliteti
 

plaža (kupanje i odmor)

 

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između dva veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podjeliti na stari i novi dio.

mjesta i nacionalni parkovi u blizini Rogoznice

 

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plićine mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

 

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju. Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.

 

Nacionalni park Krka
Nacionalni park Kornati
sport i zabava
U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Iz mjesta se organiziraju jednodnevni izleti u sve gradove i nacionalne parkove. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije, pa možete unajmljivati plovila, igrati tenis, završiti tečaj ronjenja, upravljati plovilima...

U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od rogoznice), jedna od najvećih diskoteka na Jadranu.

Marina Frapa -Rogoznica
Rogoznica - Staro ribarsko mjesto
Setnica
 
Šibenik - 32 km
Primosten - 7 km
 
Ronioci
 
Specijaliteti
 

 


Informacije i Rezervacije :

Vila Luxor - Put Šepurine bb - Rogoznica - Hrvatska

tel: ++385 (0)98 922 0331

E-mail: vilaluxor@gmail.com